به گزارش گروه اجتماعی طبنا(خبرگزاری سلامت)، مرتضی شهبازینیا در مورد ظرفیت پذیرش آزمون وکالت افزود: البته هنوز برخی از کانونها کمیته افزایش ظرفیت را تشکیل ندادهاند بنابراین عدد قطعی و نهایی افزایش ظرفیت را نمیتوان اعلام کرد اما به طور کلی و میانگین در همه کانونها حدود ۲۰ درصد افزایش پذیرش خواهیم داشت.
وی ادامه داد: ۲۵ کانون وکلا در استانهای مختلف فعال هستند که ظرفیت پذیرش کارآموز وکالت در هر کانون، طبق تبصره یک قانون اخذ پروانه وکالت مصوب ۱۳۷۶، براساس تصمیم کمیته ای متشکل از رئیس کل دادگستری استان، رئیس دادگاه انقلاب و رئیس کانون وکلای استان است.
شهبازینیا اضافه کرد: امسال با تصویب هیات عمومیاتحادیه اسکودا قرار شد که آزمون وکالت آسیب شناسی و راهکارهای ارتقای کیفی آزمون بررسی شود. در این خصوص یک کارگروه تشکیل شد و گزارش هم داده است اما این گزارش و پیشنهادهای آن در آزمون سال ۹۸ اعمال نمیشود زیرا باید در هیات عمومیکه در آبانماه در شیراز برگزار میشود، مصوب شود.
رئیس اتحادیه اسکودا افزود: سال ۹۹ احتمالا تغییراتی در آزمون خواهیم داشت اما امسال تلاش میکنیم دقت در برگزاری آزمون را افزایش دهیم.
شهبازی نیا گفت: امسال برای اینکه از دغدغه داوطلبان کاسته شود تصمیم گرفتیم قوانین و مقرراتی که سوالات در حوزه آنها مطرح میشود، اعلام کنیم. برای مثال در حوزه حقوق مدنی صدها قانون وجود دارد که در زمینههای مختلف است و این امکان وجود دارد که طراحان سوال از قلمرو هر یک از این قوانین سوال مطرح کنند اما با هماهنگیهای انجام شده، برخی از قوانین مهم و روز در هر حوزه ای را مشخص کردیم و در دسترس داوطلبان قرار دادیم تا تمرکز مطالعاتی داوطلبان افزایش یابد.
رئیس اتحادیه اسکودا گفت: البته این امکان وجود ندارد که اتحادیه کتابهایی را به عنوان منابع آزمون معرفی کند اما همیشه اعلام کرده ایم که سوالات آزمون از قوانین و آرای وحدت رویه طرح میشود و سعی میکنیم از آرایی که حقوقدانان در مورد آنها اختلاف نظر دارند، سوال طرح نشود هر چند استثنا گاهی ممکن است از این موارد هم سوالاتی مطرح شود.
وی درباره افزایش مدت زمان آزمون افزود: امسال هم مانند سال قبل ۱۵ دقیقه زمان آزمون افزایش مییابد تا از اضطراب داوطلبان کاسته شود.
شهبازی نیا درباره امنیت و سلامت برگزاری آزمون وکالت گفت: با اطمینان و با استناد به نظر سازمان سنجش اعلام میکنم که سازمان سنجش بالاترین استاندارد امنیتی در میان همه آزمونها را به آزمون وکالت اختصاص داده است و منظم ترین و سالم ترین آزمون است و مطلقا هیچ فسادی در مورد این آزمون وجود ندارد اما ممکن است افرادی برای سوداگری مطالب کذبی عنوان کنند اما داوطلبان باید هوشیار باشند.
نظر شما